ВРЪЧИХА ДИПЛОМИТЕ НА ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ В ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ В ЛУКОВИТ

четвъртък, 23 юни 2022 92

Вратата на детството и юношеството е окончателно затворена. Сега пред Вас е красивата, цветна младост и се отварят нови възможности. Ние сме Ви подготвили и аз вярвам, че ще заемете своето достойно място в живота. Бъдете дръзновени, не се страхувайте и никога не забравяйте, че няма бивши сергеевци, а оставате част от голямото семейство на сергеевската идея!

Това каза Антоанета Нечева, директор на ПГСС „Сергей Румянцев“ гр. Луковит, при връчване на дипломите за завършване на средно образование и свидетелствата за професионална квалификация на учениците от 12 клас.

Церемонията се състоя на 23 юни 2022 г. в професионалната гимназия, с дейното участие на класните ръководители Петя Иванова, Нина Няголова и Биляна Михайлова. Гости бяха заместник-кметът на Община Луковит Георги Георгиев и началникът отдел „Образование, социални и младежки дейности“ Стела Любомирова.

Почетни плакети получиха десет зрелостници – пълните отличници на випуска Никол Ангелова и Калоян Кръстев, както и още осем младежи, постигнали отличен успех през целия курс на обучение.


Споделете:

Свалете в PDF