УЧЕНИЦИ ПОЛУЧИХА НАГРАДИ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРСИ ПО ПОВОД ДЕНЯ НА МЛАДЕЖТА

вторник, 13 октомври 2020 104

Ученици от Луковит бяха наградени за участието си в конкурси, организирани по повод Международния ден на младежта от Сдружение „Екомисия 21 век” в партньорство с Регионална библиотека „Проф. Беньо Цонев” – Ловеч и със съдействието на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ при Община Луковит.

Заместник-кметът на Община Луковит и председател на МКБППМН – Георги Георгиев, връчи наградите на отличените участници в съответните категории.

Във възрастова група 7-13 г. творбите на Лъчезар Иванов от СУ „Алеко Константинов“ и Елена Стилянова от ПГСС „Сергей Румянцев“ бяха оценени по достойнство в конкурса за рисунка на тема „За какво мечтае детето в мен“.

В конкурса за есе на тема „Проблемите на младите хора по света“ за възрастова група 14-29 г. награди получиха Мирослав Димитров от ПГСС „Сергей Румянцев“, Сабрина Андрианова и Мириам Петкова от СУ „Алеко Константинов“.

Никол Ангелова от ПГСС „Сергей Румянцев“ беше отличена за участието си в Национален кръг на олимпиада по български език и литература.


Споделете:

Свалете в PDF