СТАРТИРА ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР В ПОМОЩ НА ДИАНКА

сряда, 03 април 2024 144

Великденски благотворителен базар откриха тази сутрин Центърът за социална рехабилитация и интеграция (ЦСРИ) и Дневният център (ДЦДМФУ) към Комплекса за социални услуги (КСУ) в Луковит. За целта Община Луковит предостави дървената къщичка на площад „Трети март“.

Децата и младежите са изработили празнични сувенири и декорации, мотивирани от каузата „Да помогнем на Дианка“. Директорът на КСУ Величка Цекова и екипите на центровете оказаха пълно съдействие при подготовката.

Диана Димитрова е на 5 години, била е потребител на ЦСРИ. Като бебе е диагностицирана с киста на мозъка. В момента се нуждае от нови изследвания в турска болница и назначаване на ефикасно лечение.

Миналия месец семейството на Диди стартира спешна дарителска кампания в платформата PavelAndreev.BG и чрез поставяне на дарителски кутии в търговски обекти, училища и детски градини в Луковит, Торос, Дерманци и Ъглен.

Великденският благотворителен базар може да бъде посетен всеки ден от 3 до 14 април, във времевите интервали от 10:00 до 13:00 часа и от 15:00 до 18:00 часа.


Споделете:

Свалете в PDF
https://www.livechatalternative.com/