СЕРГЕЕВЦИ ЧЕСТВАТ ПАТРОНЕН ПРАЗНИК

вторник, 09 май 2023 357

Днес Професионалната гимназия по селско стопанство „Сергей Румянцев“ в гр. Луковит чества своя патронен празник. Събитието е под мотото „Умни, активни и креативни“ и беше открито от директора Антоанета Нечева, в присъствието на училищната общност и заместник-кмета на общината Георги Георгиев.

Поради дъждовното време инициативите не можаха да се проведат по първоначалния план на екопътеката и гимназиалната сграда се превърна в арена на остроумни и забавни препятствия, пред които се изправиха три ученически отбора. В серия от разнообразни игри предстои те да демонстрират знания, умения, съобразителност и екипност. Победата не е самоцел, а израз на общо удовлетворение в деня за равносметка и гордост от постигнатото.

По време на официалното откриване г-жа Нечева връчи индивидуална награда на Кристияна Василева за достойното й представяне в ученическото състезание „Мемориал Инж. Румяна Георгиева“, както и сертификати на Даниел Йотов, Венцислава Кунчева и Ненко Панов от участието им в Националното състезание по чужди езици, речеви и комуникативни умения за ученици от VII до XII клас „Аз мога – тук и сега“.


Споделете:

Свалете в PDF
https://www.livechatalternative.com/