Продължава благотворителната кампания на Общинския ученически съвет в Луковит

петък, 05 януари 2018 376

Благотворителната кампания „Коледна картичка“ до този момент успя да събере 451 лв. Инициативата е на Общинския ученически съвет в Луковит и се провежда ежегодно през месец декември. Тази година събраните средства се даряват на нуждаещия се от лечение в чужбина плевенски полицай Борислав Ковачев.

Учениците благодарят на училищата, които помогнаха с изработването на коледни картички, както и на всички деца и възрастни, които дариха средства за каузата.

Трогателни бяха жестовете на ученици от СУ „Алеко Константинов“. Шестокласникът Павел Монев дари наградата си от общинския конкурс по приложни изкуства, в който спечели първо място в категория „изработване на коледно украшение“. Учениците от IX „в“ кл. с класен ръководител Цветелина Тошева предоставиха 150 лв. Средствата са от организирана в училището акция за набиране на парични дарения и на непотребна хартия, която е предадена за рециклиране.

Благотворителната кампания на Общинския ученически съвет в подкрепа на Борислав Ковачев продължава и през месец януари. Дарителницата е поставена на първия етаж в сградата на Община Луковит, като мястото не е свързано с пропускателен режим.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи и по банков път на сметката на Борислав Ковачев: BG73RZBB91551008834357, BIC RZBBBGSF.


Споделете:

Свалете в PDF