ОТСЛУЖЕН БЕ ВОДОСВЕТ ПО ПОВОД ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА ПОЖАРНИКАРИТЕ

вторник, 13 септември 2022 128

Във връзка с официалния празник на пожарникарите – 14 септември (Кръстовден), днес в Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Луковит беше отслужен водосвет за здраве и благоденствие на служителите и техните семейства и безаварийност на противопожарната техника. На събитието присъстваха представители на Община Луковит и РСПБЗН - Червен бряг.

В обръщението си началникът инж. Владимир Пандурски благодари на огнеборците за всеотдайността, дисциплината и добрата екипна работа. Той представи и заповедите, съгласно които четирима служители са отличени за проявен професионализъм и постигнати резултати.

С „писмена похвала“ от главен комисар Николай Николов – директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, са наградени началниците на дежурни смени Емил Борисов и Максим Андреев. Колегата им Христо Ганчев и старши пожарникар Ивалин Цанков са удостоени с „писмена похвала“ от комисар Владимир Кацарски – директор на РДПБЗН - Ловеч.

Във връзка със Седмицата на пожарната безопасност районната служба в Луковит е изготвила и тематичен видеоматериал с апел за по-безопасно движение по пътищата.


Споделете:

Свалете в PDF