ОБЩИНА ЛУКОВИТ ВЪВЕДЕ НОВА БЕЗПЛАТНА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННА УСЛУГА С МЕЖДУНАРОДНО ПОКРИТИЕ

вторник, 01 август 2023 428

За улесняване и подобряване на комуникацията и достъпа до обслужване, Община Луковит въведе нова безплатна услуга за гражданите, наречена Free Call. Чрез нея всеки може да разговаря безплатно с посочения в сайта телефон на Централата: +359 697 52464.

Услугата е маркирана със зелена икона, изобразяваща телефонна слушалка с надпис „Безплатно обаждане“ и разположена в долния десен ъгъл  на общинската интернет страница www.lukovit.bg. При натискане върху слушалката, обажданията се прехвърлят към телефонната централа.

При всяка осъществена връзка се изписва географската локация, откъдето е осъществено обаждането, като така се предотвратяват злоупотреби и подаване на неверни сигнали.

Освен безплатни разговори, услугата дава възможност за изпращане на електронни писма към общинската администрация. За целта се натиска втората икона, която е в син цвят и изобразява пощенски плик с надпис „Пиши ни“. Всяко съобщение се въвежда с входящ номер в системата.

Услугата Free Call е достъпна за целия свят. Единственото условие за осъществяване на разговор е наличие на интернет връзка и устройство с микрофон (мобилен телефон, компютър, таблет) от страна на подателя.

Услугата е съобразена с работното време на Община Луковит, като е активна за обаждания в часовете от 08:00 до 17:00 часа, а през останалата част от денонощието могат да се изпращат единствено съобщения.


Споделете:

Свалете в PDF
https://www.livechatalternative.com/