НИКОЛ МАРИНОВА СТАНА „УЧЕНИК НА ГОДИНАТА“ В ПГСС „СЕРГЕЙ РУМЯНЦЕВ“ ЗА 2021

събота, 25 декември 2021 361

Никол Маринова от 12 клас спечели приза „Ученик на годината - 2021“ в Професионалната гимназия по селско стопанство „Сергей Румянцев“ в гр. Луковит.

Традиционната тържествена церемония се проведе в зала „Луковит“ на хотел „Дипломат Плаза“ на 21 декември 2021 г. Победителят беше определен чрез комбинация от вота на присъстващите на събитието и от оценките на журито в състав: директорът на гимназията Антоанета Нечева, нейният заместник Анатоли Владимиров и представителят на обществения съвет Емилия Орбова.

В своеобразното съревнование участваха седем ученици – Елена Стилиянова, Йонко Йотов, Виктория Лалева, Мирослав Георгиев, Никол Маринова, Калоян Кръстев и Ростислав Младенов. Те презентираха своите училищни постижения, извънкласни и обществени изяви. Споделиха за трудностите, любимите занимания и мечтите си.

Участниците получиха награди от училищното и общинското ръководство, които им бяха връчени съответно от директора Антоанета Нечева и от заместник-кмета Георги Георгиев.

Церемонията се провежда за пети пореден път, като в нея биват номинирани отличили се през годината възпитаници на гимназията.


Споделете:

Свалете в PDF