На 30 и 31 март 2005 г., по покана на учениците от ПГСС “С. Румянцев” в гр. Луковит пристигнаха директори на училища от страни-членки на Европейския съюз

понеделник, 13 май 2013 1290

Делегацията посети нашия град по проект " Пролет в Европа-2005 г.", който се осъществява всяка година от училищата, с цел намиране на партньори за обмен и съвместна работа.
Гостите бяха посрещнати от Кмета на Общината. Програмата им включваше срещи с представители на образователната система в Луковит- учители и ученици. Като заключителен етап от реализрането на проекта пред гостите бяха разиграни ролеви игри с вземане на решения в НЧ " Съзнание", изложба на цветя в ПГСС" С. Румянцев", радиопредаване на тема " Европа за младите"и, разбира се, поздрав от учениците с представяне на народно творчество и танци, който остана като незабравим спомен за тях от посещението в нашато страна.
Като партньор в проекта се включи и Фондация " Дипломат"-гр. Луковит- с презентации на перспективите пред изграждащия се в момента Балкански център за хотелиерство и ресторантьорство.

Снимки


Споделете:

Свалете в PDF
https://www.livechatalternative.com/