МЛАДЕЖИТЕ АЛЕКСИ ИВАНОВ И КОНСТАНТИН БОРИСОВ БЯХА ОТЛИЧЕНИ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ЛОВЕЧ

четвъртък, 19 август 2021 761

Двама младежи от Луковит бяха наградени от областния управител на област Ловеч по случай Международния ден на младежта 12 август.

Инж. Светослав Славчев отличи общо осем младежи от областта, номинирани от общините за своята активна дейност и постигнати високи резултати. Церемонията за връчване на наградите се състоя днес – 19 август, в сградата на областната администрация.

Алекси Иванов е възпитаник на ПГСС „Сергей Румянцев“ гр. Луковит, носител на училищния приз „Ученик на годината 2020“ и на други сертификати и грамоти от национални състезания, активен участник в училищния живот, в общински инициативи и мероприятия.

Константин Борисов е възпитаник на СУ „Алеко Константинов“ гр. Луковит, носител на почетното училищно отличие „Алековец“ за 2020 г., показал високи резултати в международно състезание по английски език, активен участник в училищни и общински мероприятия, член на УС на Областен младежки съвет - Ловеч.

Константин не успя да участва в днешната церемония, но наградата ще му бъде предадена от началника на просветния отдел в общинската администрация – Виолета Йорданова.

 

Снимки от церемонията – източник: Областна администрация Ловеч


Споделете:

Свалете в PDF