КМЕТЪТ ОТКРИ ТРАДИЦИОННИЯ ЛУКОВИТСКИ ПАНАИР

вторник, 24 септември 2019 476

Добра среща с близки и познати, приятни емоции и веселие пожела кметът Иван Грънчаров при откриването на Традиционния панаир в Луковит. Голямото празнично събитие се проведе на 20, 21 и 22 септември 2019 г.

Ежегодният форум на търговци от цялата страна беше съпътстван от слънчево време и прекрасни концерти. В петък любителите на родния фолклор се насладиха на колоритната концертна програма на Николай Славеев, неговия бенд и танцова формация. С песните си Славеят на Родопите пробуди в публиката патриотични чувства и увлече жители и гости на града в кръшни хорá.

В съботната вечер стотици се събраха пред сцената на площад „Трети март“, за да наблюдават концертите на Дивна и Миро. Звездите зарадваха публиката с големите си хитове, а за финал небето над Луковит бе озарено от музикалния пироспектакъл на фирма „Виктория“.

По време на панаирните дни почитателите на футбола имаха възможност да наблюдават срещи на съставите на местния ФК „Ботев“. Юношите старша възраст отстъпиха пред съперниците си от ФК „Партизан“ (Червен бряг) с 1:2. В оспорван мач и мъжкият състав на клуба загуби с 2:4 от ФК „Чавдар“ (Троян).


Споделете:

Свалете в PDF