КМЕТЪТ ИВАН ГРЪНЧАРОВ ВРЪЧИ БЛАГОДАРСТВЕН ПЛАКЕТ НА КОМИСАР ВЛАДИМИР КАЦАРСКИ

сряда, 28 юни 2023 541

Кметът на общината Иван Грънчаров връчи благодарствен плакет за висок професионализъм и дългогодишно ползотворно сътрудничество на комисар инж. Владимир Кацарски – директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ гр. Ловеч.

Знакът на признание е по случай 60-годишнината, която г-н Кацарски ще навърши след броени дни и предстоящото му пенсиониране.

Днес комисарят посети Луковит за официална прощална среща с общинското ръководство и личния състав на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“. За спомен от целия екип, началникът на службата инж. Владимир Пандурски му подари сувенир, изобразяващ фиала от Луковитското тракийско сребърно съкровище.

Огнеборците от своя страна получиха снимка на г-н Кацарски с мото „Дошло е време…“ и с благодарност за съвместния всеотдаен, достоен, честен и професионален труд в полза на обществото.

След 37 години в професията и 24 години на поста регионален ръководител, комисар Кацарски беше изпратен с традиционното пожарникарско къпане. Ритуалът се прави от уважение и с пожелание за здраве и късмет.


Споделете:

Свалете в PDF
https://www.livechatalternative.com/