КАРИЕРИ ЛУКОВИТ 2014 – КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ

сряда, 01 октомври 2014 1685

На 26 септември 2014 г. в DiplomatPlazaHotel & Resort – гр. Луковит се проведе десетото издание на „Кариери Луковит- 2014”. Организатори на събитието бяха Асоциация „Качество на Живота” и Център за професионално обучение към „Балкански център Diplomat”, с любезното съдействие на Община Луковит и Дирекция „Бюро по труда”-Луковит.

В събитието взеха участие представители на Община Луковит, на Дирекциите „Бюро по труда” в гр. Луковит и гр. Червен бряг, Управителят на Областен информационен център Ловеч, представители на бизнеса и работодатели от региона в лицето на „Дипломат Корпорейшън” ООД, „Винербергер” ЕООД, „ Балкански център Дипломат” ООД, учители и ученици от СОУ „Алеко Константинов” и ПГСС „Сергей Румянцев”.

Приветствено слово към участниците отправи г-н Любен Станев – Председател на Асоциация „Качество на Живота”.

На форума бяха обсъдени атрактивни възможности за кариерно развитие, професионално обучение и повишаване на квалификацията. Особен интерес предизвикаха стажантските програми, насочени към младите специалисти  и възможността им за бъдеща професионална реализация във водещи фирми от общината. Събитието предизвика обществен диалог сред представителите на бизнеса, неправителствения сектор, институциите, гражданите и младите хора  за качеството на собственият им живот и начините за неговото подобряване.


Споделете:

Свалете в PDF
https://www.livechatalternative.com/