ЕЛЕНА СТИЛИЯНОВА ПРЕДСТАВИ ПЪРВАТА СИ ДЕТСКА КНИГА

сряда, 22 май 2024 114

Троен празник чества на 21 май Елена Стилиянова – рожден ден, имен ден и официално представяне на първата й книжка „Вълшебният свят на Мики и Мини“ (приказка в рими).

От името на Община Луковит поздрави и цветя на младата авторка поднесе Даниела Петкова – гл. експерт в отдел „Образование, социални и младежки дейности“.

Елена Стилиянова е ученичка в 11.а клас на ПГСС „Сергей Румянцев“ – Луковит. Председател е на Ученическия парламент, член е на Общинския ученически съвет при Община Луковит, активно участва в дейността на редица училищни клубове, носител е на награди от общински, национални и международни конкурси. От малка обича да се изразява със средствата на изкуството – рисува картини, пише стихотворения и есета, реди гоблени.

Дебютната й детска книга бе издадена в началото на годината от Издателство „Многоточие – М“, а официалното представяне миналата вечер направи учителят Диляна Колева.

Директорът на професионалната гимназия Антоанета Нечева връчи на Ели първото почетно отличие „Сергеевец за пример“.

Председателят на Гражданско сдружение „Сродни души“ – Петя Йорданова, официално покани талантливата девойка да стане член на местната творческата организация.


Споделете:

Свалете в PDF
https://www.livechatalternative.com/