Алекси Иванов спечели приза „Ученик на годината 2020“ в ПГСС „Сергей Румянцев“

сряда, 30 декември 2020 141

Дванадесетокласникът Алекси Иванов спечели приза „Ученик на годината 2020“ в Професионалната гимназия по селско стопанство „Сергей Румянцев“ в гр. Луковит.

Заради пандемията церемонията се проведе онлайн в навечерието на Коледа. Тя беше уважена от началника на РУО Ловеч Еленко Начев.

До номинацията бяха допуснати шест ученици, които представиха своите изяви и постижения през изминалата учебна година. Те са Йонко Йотов и Виктория Лалева от 10.а клас,  Никол Ангелова от 11.а клас и Галин Александров от 11.б клас, Алекси Иванов и Наталия Пейкова от 12.а клас.

Победителят беше определен чрез комбинирана оценка от вот на публиката и експертното мнение на жури в състав: директорът на гимназията Антоанета Нечева, нейният заместник Анатоли Владимиров и началникът на просветния отдел в Община Луковит Виолета Йорданова.

В своето представяне победителят Алекси Иванов описа пътя на личностното си развитие така: „Преди четири учебни години бях едно своенравно хлапе, на което всичко му се струваше на шега и приемаше всичко просто за даденост. Бях непокорно, вироглаво дете, което смяташе, че учителите и родителите не разбират мирогледа ми. След години упоритост и насоки от страна на моите родители, учители и приятели, аз се промених, израснах, станах уравновесен и амбициозен младеж, който има мечти за развитие в бъдеще. Повярвах в себе си и разбрах, че няма невъзможни неща, стига да вложиш шепа труд и желание в конкретната цел. Ще запомня всяка една извървяна крачка в изграждането на личността ми и завинаги ще остана част от голямото семейство на ПГСС „Сергей Румянцев“.

 

Снимки – източник: ПГСС „Сергей Румянцев“ гр. Луковит


Споделете:

Свалете в PDF