Хотел „Дипломат Парк” гр. Луковит


image002

Хотел „Дипломат Парк” *** е  разположен  в центъра на гр. Луковит, само на 1 час път от София, на 500 м от главен път Е-83 София-Русе.

www.diplomatpark.com

e-mail: reservation@diplomatpark.com

телефон: 00359697 5 40 90; 088913 33 13

 

 

Хотелът предлага на своите гости:

- СПА уикенди съвместно с Diplomat Plaza Hotel&Resort****

- Обучения

- Семинари

- Конфереции

- Тиймбилдинг програми

- Фирмени тържества и годишнини

- Организиране на кетъринг

- Сватбени и семейни празници

- Абитуриентски балове

- Нестандартни прояви и събития

- Тренинги

- Бизнес срещи

- Зелени училища

 

Намира се в екологично чист район, непосредствено до живописното Искърско дефиле и геопарк „Искър-Панега”, което дава възможност на гостите целогодишно да се възхищават на природните забележителности в околността. Тук могат да се видят: скален феномен пещера “Проходна” (т. нар. „Божиите Очи”), пещера „Свирчовица”, скалните феномени „Провъртеника“ и „Струпаница“, циркусът “Котлен”, красивият каньон на р. Златна Панега, древният скален манастир „Св. Никола“ – „Глигора“ и др.

image004

СТАИ

Дипломат Парк *** разполага с 42 стаи със самостоятелен санитарен възел. Оборудвани са с климатик, 21'' телевизор, сателитна телевизия, телефон и безжична интернет връзка. Студията се състоят от спалня, дневна и напълно обзаведена кухня.

РЕСТОРАНТ „Парк" разполага с 80 места и предлага традиционна българска кухня. Приятната атмосфера на ресторанта е подходяща за служебни обеди и вечери, фирмени и семейни тържества.

Конферентна зала „Парк" е с естествена светлина, климатизирана, разполага с безжичен интернет, техническо оборудване. Капацитетът е до 80 места.

АТРАКЦИОНИ

Регионът е подходящ за организиране на тиймбилднг програми на открито, включително: Търсачи на съкровище, Кулинарейн тиймбилдинг, разходка с офроуд джип до забележителностите в региона, фотосафари, пейнтбол, пикник на открито и др.

https://www.livechatalternative.com/